Niciodata nu forta, doar foloseste un ciocan mai mare...




marți, 15 februarie 2011

Ursus - Maxima fatarnicie



Asta e un spot care a rulat o buna perioada de timp pe tv, nu cu mult timp in urma. Ca mai toate spoturile la bautura in cauza, cand nu se merge pe glume, se merge pe traditie. Intre timp s-a intampat asta. Dupa o scurta perioada de timp, au incercat sa dreaga, pe cat posibil busuiocul asa. Lasam la o parte idiotenia de a da o gramada de bani pe reclama de mai sus in timp ce omoara exact ce lauda ea. Lasam la o parte ca da o gramada de bani drept sponsorizare unor tristi, cunoscuti sub titulatura de nationala de fotbal a Romaniei, care au in comun cu fotbalul cam ce are nea Eftene, vecinul lu' mamaia de la tara, cu lansatul de sateliti militari pe orbita. Lasam la o parte ca au reusit sa faca dintr-o bere buna, cum era acum vreo zece ani, o chestie apoasa si total nesatisfacatoare. Lasam la o parte si ca Ursus nu mai e de mult o firma romanesca, ci e doar o particica dintr-o multinationala, si e logic si normal sa lingi unde ai scuipat sau viceversa. Da' dupa ce o comiti in halul asta si te faci de ras intr-un fel care ar face sa roseasca si un copil de clasa a 5-a prins copiind in ora de mate, sa o mai si zgudui in halul asta e de-a dreptul jenant...pai tu inchizi NUMELE, si mai ai tupeul sa zici "Mandri de traditia noastra romaneasca". Pe principiul "ce vaca frumoasa avem, ce mult lapte da...da' de ce sa nu o punem noi pe gratar". Si dupa aia, in timp ce mananci din cornuta multicopitata facuta deasupra jarului, stergandu-te la gura de seu, sa o lauzi in continuare ca e cea mai vaca dintre vaci si face laptele direct in cutie. Si daca o mangai intre coarne apare vitelul fara sa fie nevoie ca taurul sa-si faca simtita prezenta. "S-a nascut in Cluj, pe vremea cand construiam Arcul de Triumf". Asa zice nenea asta cu pilozitate faciala excesiva din reclama. A murit tot in Cluj, pe vremea cand ne-am apucat sa daramam tot ce au construit altii inaintea noastra...fara sa punem nimic la loc.

6 comentarii:

  1. corect, din pacare ai mare dreptate;)

    RăspundețiȘtergere
  2. In situatia de fata chiar imi pare rau ca am dreptate

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu mai beau bere romaneasca de foarte multi ani.Mai bine importata si mai scumpa dar fara dureri de cap si de stomac

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar nu le spune nimeni ca nu exista Romania in 1858? De abia pe 24 ianuarie 1859 Cuza face o smecherie si e ales domn in 2 tari care se vor numit in scurt timp Principatele Unite ale Moldovei si Țării Românești (conform unei conventii de pe la Paris).

    Iar Clujul, poate ca doar maghiarii sa stie :) , e in Romania de prin 1918.

    Cultura generala promovata prost. :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu intereseaza pe nimeni oricum datele istorice...eu cred ca suntem o populatie cu vagi cunostinte despre istoria noastra, cu toate ca la fiecare ocazie avuta negam vehement lucrul asta.

    RăspundețiȘtergere