Niciodata nu forta, doar foloseste un ciocan mai mare...




marți, 25 ianuarie 2011

Minune!

   Nu, nu e vorba despre un celebru manelar cu notorietate raspandita prin toate cotloanele lendofciois si oriunde in alta parte a lumii unde vezi coji de seminte pe jos, semn neindoielnic ca un brav urmas al lui Decebal si Traian a tranzitat zona, e vorba despre asta.
  E o minune, cel putin din punctul meu de vedere ca asa ceva se intampla...noi nu suntem un popor cu o cultura a protestului, din contra, suntem cei care au lansat-o pe aia cu "capul plecat sabia nu-l taie"...noi inghitim tot fara nici un fel de problema si o mai punem odata la 5-6 ani de un dans al pinguinului si gata...nu suntem greci sa pornim la lupta de doua ori pe zi, nici francezi sa protestam ca si cum am respira, protestul facand parte din adn-ul nostru, nici portughezi sa iesim un milion in strada la o crestere de 1% la T.V.A.
Nu suntem nemti, unde daca VerDi o pune de protest se clatina  Bundestag-ul, nici macar japonezi sa inventam greva fara pierderi.
 Noi suntem romani, si cu asta am spus totul in privinta asta. Sa speram ca o sa-i tina pe oamenii de azi de la Mioveni...pentru ca din punctul meu de vedere e ceva unic in ultimii 20 de ani. Oamenii de acolo nu sunt mamele de la Ministerul de Finante care demonstrau din pura disperare, nu sunt minerii de pe vremea lui Radu Vasile care faceau schimb de amabilitati, lovituri si obiecte contondente cu jandarmii la Costesti, nu sunt pensionarii din Galati (apropo, singurii care au fost atat de consecventi in protest incat te induioseaza). Sunt doar niste romani care, cred eu, sunt pe cale sa-si recapete demnitatea. Succes si respect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu